XLpluss

Om Sonja Midtlien

Korte data:

Født 1968 i Asker. Har erfaring med å bruke størrelse XL og større siden 18-års alderen og tok slankeoperasjon i 2011.

Jeg har tatt instruktørkurs i vannaerobic og benytter øvelser som bl.a. er utarbeidet av andre instruktører, samt en del fra Karen Westfall.

Spiller trekkspill og keyboard på fritida, både alene og i orkestre. Noen kjenner meg sikkert også fra likemannsarbeidet for folk med stoffskiftesykdommer. Det har jeg nå sluttet med etter å ha holdt på i 18 år.

Ellers er jeg kattegærn og har to katter selv, i tillegg til at jeg også driver egen tjeneste som omreisende kattepasser i Asker (gamle kommunegrensa) og Bærum. 
www.sonjas-kattepass.no

XLpluss ble startet opp fordi jeg ble bitt av trimbasillen og ønsket noen å trene sammen med. Jeg var med i et idrettslag i Asker og fikk klarsignal fra ledelsen til å starte ei trimgruppe for overvektige. Vi startet først med organiserte gåturer, og etterhvert kom det ønsker om trening i vann. Dette fikk vi til, men etter en stund med nytt styre i idrettslaget som ikke forsto hvorfor overvektige skulle ha eget trimtilbud, ble tilbudet fjernet. Jeg var alt i gang med å starte et firma med vanntrimkurs for overvektige, og høsten 2005 var det første kurset på Ramstad skole i gang i min regi.