Om XLplussXLpluss er et enkeltpersonsforetak som startet med vanntrimtilbud for overvektige i 2005. Kursene drives lokalt i Asker og Bærum.

Sonja Midtlien XLpluss driver også Sonjas kattepass, i tillegg til å ta oppdrag som musiker.

Hvem driver XLplussOm Sonja Midtlien:

Korte data:
Født 1968 i Asker.
Har erfaring med å bruke størrelse XL og større siden 18-års alderen og tok slankeoperasjon i 2011.

Jeg har tatt instruktørkurs i vannaerobic og benytter øvelser som bl.a. er utarbeidet av andre instruktører, samt en del fra Karen Westfall.

Spiller trekkspill og keyboard også på fritida, både alene og i orkestre. Noen kjenner meg sikkert også fra likemannsarbeidet for folk med stoffskiftesykdommer. Det har jeg nå sluttet med etter å ha holdt på i 18 år.

Er også engasjert som frivillig steller på kattehuset til Dyrebeskyttelsen Oslo og Omegn.

BakgrunnXLpluss ble startet opp fordi innehaveren ble bitt av trimbasillen og ønsket noen å trene sammen med. Jeg var med i et idrettslag i Asker og fikk klarsignal fra ledelsen til å starte ei trimgruppe for overvektige. Vi startet først med organiserte gåturer, og etterhvert kom det ønsker om trening i vann. Dette fikk vi til, men etter en stund med nytt styre i idrettslaget som ikke forsto hvorfor overvektige skulle ha eget trimtilbud, ble tilbudet fjernet. Jeg var alt i gang med å starte et firma med vanntrimkurs for overvektige, og høsten 2005 var det første kurset på Ramstad skole i gang i min regi.